Συχνά μας ρωτάτε αν το color bar είναι απαραίτητο στον χώρο σας και σε τι εξυπηρετεί. Παρακάτω θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε!


Ποια είναι η αναγκαιότητα για color bar;

Μετά από 35 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των κομμωτηρίων, πιστεύουμε ότι το color bar είναι αναπόσπαστο κομμάτι του χώρου σας. Είναι ο προσωπικός χώρος του colorist, που θα απογειώσει την δημιουργικότητά του, ετοιμάζοντας  μοναδικά  χρώματα για την κάθε πελάτισσά του. Στα ειδικά διαμορφωμένα ράφια είναι τακτοποιημένες οι βαφές ανά κωδικό διευκολύνοντας στην επιλογή των χρωμάτων και των extra προϊόντων.


Ποιο είναι το κατάλληλο color bar για εμένα;

Υπάρχουν πολλοί τύποι color bar. Μπορεί να είναι μονής ή διπλής όψεως και με κρυφό φωτισμό. Το κάθε έπιπλο color bar ,πάντα, σχεδιάζεται σύμφωνα με τις  διαστάσεις  και το στυλ του κάθε χώρου αλλά και τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.


Ποια είναι τα απαραίτητα στοιχεία που συνθέτουν ένα color bar;

Απαραίτητα στοιχεία της σύνθεσης του, είναι  οι άνετοι αποθηκευτικοί  χώροι  για την οργανωμένη τοποθέτηση των προϊόντων τα  ανακλινόμενα  ερμάρια  για την διευκόλυνση ρήψης απορριμμάτων και ο πλούσιος αριθμός  ραφιών για την τακτοποίηση των βαφών . Επιπρόσθετα απαιτείται ανθυγρό υλικό στον  πάγκο εργασίας και στη πλάτη, για την μέγιστη ανθεκτικότητα του επίπλου μέσα στα χρόνια.


Ποια είναι η αίσθηση που δημιουργεί στον επισκέπτη μου;

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο επισκέπτης μέσα από την πλούσια χρωματική παλέτα που έχει μπροστά του, αισθάνεται σιγουριά και εμπιστοσύνη να αφεθεί στα χέρια σας. Αντικρίζοντας ένα χώρο τακτοποιημένο και ανοιχτό ‘’χωρίς μυστικά’’ δεν έχει παρά να απολαύσει τις υπηρεσίες σας.


Ποια είναι η τάση του 2022;

Η νέα τάση της μόδας είναι το color bar  σε σκούρες αποχρώσεις ,επιβλητικό στο χώρο και ανοιχτό για την καλύτερη εργονομία του χώρου και την διευκόλυνση του colorist.

 

Εσύ τι τύπος color bar είσαι;

 

      Minimal. 


Λιτές γραμμές και αποχρώσεις μαύρου χρώματος 

       

      



       Colorful. 


Χρώματα φωτεινά & έντονα συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα επάνω του! 

       

       


All time classic.

     Διαχρονικές γραμμές του ξύλου σε συνδυασμό με λευκές και γήινες αποχρώσεις. 

       

  

 

Industrial.

Σύγχρονες βιομηχανικές γραμμές σε συνδυασμό με ψυχρές αποχρώσεις διαμορφώνουν το απόλυτο ταίριασμα.



Ότι τύπος color bar και αν  είσαι, εμείς θα σου προτείνουμε, θα σχεδιάσουμε και θα κατασκευάσουμε το ιδανικότερο για εσένα! 

#Απογειώνουμε_την_τέχνη_σας