Η πρώτη εντύπωση που θα δημιουργήσετε είναι και η πιο σημαντική. Φυσικά  μιλάμε για τον χώρο της reception όπου αποτελεί το πρώτο και δυνατό καλωσόρισμα του κοινού σας.

Η πρώτη συνάντηση με τον πελάτη σας, η φιλικότητα και η άνετη παραμονή του στο κομμωτήριο σας  καθορίζεται άμεσα από την πρώτη εντύπωση που θα του προκαλέσει ο χώρος της ρεσεψιόν.

Στην Commo όλα τα έπιπλα του σύγχρονου κομμωτηρίου σχεδιάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, προσαρμοσμένα πάντα στην προσωπικότητα του κάθε επαγγελματία. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται πάντοτε ένα περιβάλλον ελκυστικό, φιλόξενο και λειτουργικό που να δίνει την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης του πελάτη σας.

 

Receptions με την υπογραφή μας


Θοδωρής Γκιώνης, Γλυφάδα

‘’Minimal & Terrazzo’’

Η reception του Θ SALON by Thodoris Gionis στη Γλυφάδα, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ως προέκταση του πατώματος του χώρου. Είναι χτισμένη με πλακίδια τύπου terrazzo και προστιθέμενα μεταλλικά στοιχεία όπου δίνουν minimal αισθητική.




GINO HAIR & MORE  Γλυφάδα

‘’Romance in the future’’

Στο κομμωτηρίο Gino hair and more στην Γλυφάδα, έχουμε χρησιμοποιήσει για την reception υλικό corian  σε σχήμα ημικυκλίου, ‘’παντρεύοντας’’ τον ρομαντισμό με τον επαγγελματισμό. 





GINO HAIR & MORE  Βάρκιζα

‘’Λάμπει σαν τον ήλιο’’

Στο κομμωτήριο Gino hair and more στη Βάρκιζα, το φωτοδιαπερατό corian που τοποθετήθηκε στην reception καθώς και τα εκατοντάδες Led λαμπάκια, δίνουν την απόλυτη λάμψη στον χώρο!




Νίκη Μαυρομιχάλη, Αμαλιάδα

‘’ Για τους λάτρεις του ξύλου’’

Στην κ.Νίκη στην Αμαλιάδα, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια reception που να αποπνέει ζεστασιά και οικειότητα. Τι καλύτερο λοιπόν από μια ξύλινη reception με παράλληλους πήχεις!




Μαρία Ξόμαλη, Βύρωνας

‘’All time classic’’

Διαχρονική και πάντα επίκαιρη η reception της κ.Ξόμαλη στον Βύρωνα έχει κατασκευαστεί από λευκή μελαμίνη δίνοντας την αίσθηση της τσιμεντοκονίας. Επίσης έχει προστεθεί ξύλινη ζαρντινιέρα για την τοποθέτηση φυτών εσωτερικού χώρου καθώς και γυάλινη βιτρίνα κοσμημάτων. 



''Απογειώστε την τέχνη σας...με custom made έπιπλα''