H Commo σε συνεργασία με τον Γιώργο Αρμελινό και την ομάδα του  πραγματοποίησαν το 4ο σεμινάριο ‘’Master’’ σε συνδυασμό με το υπερσύγχρονο μηχάνημα iMaster την Τετάρτη 14.6.2023.




Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Ακαδημία Garos Technical Center, όπου βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και είναι ένας νέος, φιλόξενος, μίνιμαλ χώρος εκπαίδευσης.

Για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Αρμελινός παρουσίασε διεξοδικά τις καινοτόμες λειτουργίες του iMaster σε τεχνικές βαφής και θεραπείας, λύνοντας κάθε απορία.  


Το iMaster, για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένα σύγχρονο εργαλείο που δίνει την δυνατότητα στον κάθε επαγγελματία να εξελίξει την τέχνη του και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, αλλά ταυτόχρονα να αυξήσει τα κέρδη στο βαφείο του στο 100%.

 

Η εφαρμογή βαφής σε μόλις 10’ λεπτά, επιτυγχάνει πλήρη κάλυψη των λευκών μαλλιών με το όζον να ανοίγει τα λέπια της τρίχας και παγιδεύει το χρώμα δημιουργώντας λαμπερά μαλλιά με μεγαλύτερη διάρκεια χρώματος!


  

Στην επίδειξη βαφής το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό! Βαθύ και πλούσιο χρώμα με μαλλιά απαλά, λεία και ενυδατωμένα.

Επιπλέον, λόγω του χρόνου που εξοικονομείται, μειώνεται στο ελάχιστο η έκθεση των μαλλιών σε χημική ταλαιπωρία και βελτιώνεται έτσι συνολικά η υγεία της τρίχας.   

Ο μοναδικός συνδυασμός καθαρού οξυγόνου και ατμού σε θεραπείες προσφέρουν υγιή, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα μαλλιά.

Οι συμμετέχοντες διαπίστωσαν την ασφάλεια και την ευκολία στην χρήση, το μηχάνημα διαθέτει 24 έτοιμα προγράμματα και είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανά τα μοναδικά αποτελέσματα που μπορούν να επιτύχουν, όπως και τον χρόνο που μπορούν να εξοικονομήσουν μέσω των συγκεκριμένων τεχνικών.




Ευχαριστούμε την ομάδα του Γιώργου Αρμελινού και το Garos Technical  Center για την φιλοξενία.