Ο Ιταλικός οίκος Gamma & Bross ως δημιουργός υψηλής ποιότητας, εξοπλισμού κομμωτηρίων και επίπλων στον τομέα της ομορφιάς, λανσάρει κάθε χρόνο μια νέα συλλογή επίπλων.

Φέτος σε συνεργασία για άλλη μία φορά, με τον κορυφαίο σχεδιαστή Marcel Wanders, παρουσιάζει με υπερηφάνεια την Lady Jane Collection!

Τα έπιπλα αυτής της συλλογής ξεχωρίζουν για τις αρμονικές γραμμές, την ακρίβεια του σχεδιασμού, τις πλούσιες λεπτομέρειες και την ευελιξία στην τοποθέτηση, καθιστώντας τα ιδανικά στο να μεταμορφώσουν τον κάθε χώρο σε ένα κομψό και ευπρόσδεκτο περιβάλλον. Ανταποκρινόμενη πάντα στα υψηλά στάνταρ ποιότητας και κατασκευής που χαρακτηρίζει την Gamma & Bross, η συλλογή υλοποιείται με ανθεκτικά υλικά που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο σχεδιαστής Marcel Wanders μας εξηγεί πως: ‘’Δημιουργήσαμε αυτή την συλλογή για να μπορέσει κάθε κομμωτήριο να μεταμορφωθεί σε προορισμό ομορφιάς και χαλάρωσης. Ο σχεδιασμός των επίπλων αντικατοπτρίζει το ανθρώπινο σώμα που ξεκουράζεται, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες σας να ανακαλύπτουν την ομορφιά  του χώρου την ίδια στιγμή που και οι ίδιοι ομορφαίνουν από τις υπηρεσίες σας!’’ 

 

Η Lady Jane είναι οπτικά κάτι εντελώς φρέσκο στον επαγγελματικό χώρο!

 

Η συλλογή αποτελείται από μια κεντρική θέση εργασίας, μια πολυθρόνα κομμωτηρίου, έναν λουτήρα, βοηθούς κομμωτηρίου, ποικιλία από καθρέφτες και μια ρεσεψιόν. Η υφή της ταπετσαρίας  των επίπλων είναι σε ανάγλυφο σχέδιο ενώ το πλαίσιο του κάθε καθρέφτη αλλά και τα υπόλοιπα μεταλλικά στοιχεία είναι με χρυσή, επιχρωμιωμένη ή matt επένδυση.

''Τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εντυπωσιακά και ευέλικτα στην τοποθέτηση! Για να διασφαλίσουμε το ξεχωριστό concept που παραπέμπει στο ανθρώπινο σώμα ενώ ξεκουράζεται, δημιουργήσαμε έπιπλα που μπορούν να μετακινηθούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους, ασχέτως κομμωτηριακού χώρου, ενώ ταυτόχρονα μοιράζονται μια κοινή σχεδιαστική γλώσσα…’’  μας λέει ο creative director της συλλογής, Gabriele Chiave.

Έτσι η Lady Jane Collection, σαν ενιαίο σύνολο έχει ένα μοναδικό αντίκτυπο ομορφιάς στον χώρο, ενώ μπορεί και το κάθε έπιπλο να σταθεί και να ξεχωρίσει μόνο του, σαν το πιο εντυπωσιακό κομμάτι του κομμωτηρίου σας!

 

Δείτε την συλλογή εδω!

 

      

Ο Marcel Wanders είναι ιταλός καλλιτέχνης. Οι δημιουργίες  του έχουν φιλοξενηθεί ως εκθέματα σε μουσεία όπως το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης(ΜΟΜΑ) και το μουσείο Στέντελικ στο Άμστερνταμ. Είναι σχεδιαστής εσωτερικών χώρων, προϊόντων και έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Gamma & Bross, Flos, Alessi, Puma, KLM Royal Dutch Airlines, MAC Cosmetics, Cappellini, B&B Italia, Moroso και η Target. Έχει σχεδιάσει ξενοδοχειακές μονάδες στο Μαϊάμι, στο Μπαχρέιν και στην Βόννη. Επίσης τα έργα του έχουν εκδοθεί στους New York Times, Domus και στο Wallpaper magazine.