Λουτήρες με μασάζ shiatsu.

Η υπηρεσία –Πως λειτουργεί - Πόσο κοστίζει - Και όλα όσα πρέπει να ξέρεις.

Το μασάζ shiatsu στο λουτήρα είναι μια χαλαρωτική, αναζωογονητική εμπειρία που προσφέρεις στον πελάτη σου κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας ή καθώς περιμένει την βαφή.

Η μοναδική εμπειρία θυμίζει το δημοφιλές παραδοσιακό χαμάμ και παραπέμπει στους σύγχρονους χώρους χαλάρωσης όπως το σπα. Λεμφικό και αναζωογονητικό, ξεκινάει από τον αυχένα και συνεχίζει έως τη μέση μετατρέποντας την αναμονή της βαφής σε μία εμπειρία χωρίς προηγούμενο...

Το μασάζ
shiatsu στο λουτήρα μεταμορφώνει το παραδοσιακό κομμωτήριο σε ένα σύγχρονο προορισμό χαλάρωσης, συνδυάζεται με ένα προσεγμένο περιβάλλον ηρεμίας, μονοχρωματικές θεματικές επιλογές και απολαυστικά έπιπλα. Το συναντάς σε beauty salons και spa με προσωπικότητα και απαιτήσεις, εκεί που το σύγχρονο κομμωτήριο είναι μια εμπειρία συνολική και όχι απλά ένα λούσιμο και ένα κούρεμα.


Το μασάζ shiatsu είναι η υπεραξία που μπορείς να προσφέρεις στον πελάτη και μια υπηρεσία που αφορά όσους θέλουν να προσφέρουν μόνο το καλύτερο.



          


          

Δες ολα τα μοντέλα από Shiatsu λουτήρες της Commo: Κλικ εδώ



Η διαδικασία


Η διαδικασία είναι γνώριμη, ο πελάτης κάθεται αναπαυτικά και ενώ εσείς επιλέγετε από το κοντρόλ τη ρύθμιση της ταχύτητας και της έντασης. Μικρές δονήσεις, κινήσεις και παλμικό μασάζ
ξεκινάνε βοηθώντας τον πελάτη να χαλαρώσει, να αποβάλει το άγχος, λειτουργόντας θεραπευτικά τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Οι λουτήρες shiatsu συνήθως συνοδεύονται με ένα προσεγμένο μηχανικό υποπόδιο που ανασηκώνεται αργά και έτσι ο πελάτης σας βυθίζεται σε μια αναπαυτική πολυθρόνα από την οποία θα σηκωθεί αργότερα εντελώς ανανεωμένος, αποφορτισμένος, με εξαιρετική ψυχολογία...

Οι λουτήρες με shiatsu είναι μια δημοφιλής πρόταση που τη συναντάς σε κομμωτήρια με σύγχρονη νοοτροπία και εξοπλισμό. Beauty salons και μοντέρνοι χώροι με μηχανήματα που παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες, αναβαθμισμένες και διαφοροποιημενές από τον μέσο όρο. Υπηρεσίες και περιβάλλον που με τη σειρά του συχνά επιλέγει ο πελάτης έναντι κάποιου άλλου που δεν τις παρέχει.

Σαν υπηρεσία το shiatsu δεν χρεώνεται έξτρα, είναι η υπεραξία που προσφέρει κάποιος στην υπηρεσία του προς τον πελάτη.Είναι το έξτρα μίλι που θα κάνεις για να παρέχεις κορυφαία ποιότητα και οι πελάτες σου να μένουν ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι! Είναι δωρεάν και όμως ιδιαίτερο, ξεχωριστό και όμως το παρέχουν ορισμένα κομμωτήρια.

Με αμιγώς επαγγελματικούς όρους θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ένα κομμωτήριο που παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες, και είναι πολλές αυτές, εάν χρειαστεί κάποια στιγμή να ανεβάσει τις τιμές του, οι υπηρεσίες αυτές δίνουν το δικαίωμα να κοστολογήσεις παραπάνω την συνολική εργασία σου χωρίς δυσαρέσκεια.

Τέλος θα πρέπει να αναφερθεί ότι πέρα ένα μικρό κόστος στην τιμή αγοράς σε σχέση με τον συμβατικό, ένας λουτήρας
shiatsu δεν έχει άλλα έξοδα, συντήρισης ή αξεσουάρ αλλά ούτε και κατά τη λειτουργία του καίει κάποια μονάδα ρεύματος που θα πρέπει να παρακολουθείς .



                    

Τι επιλογές υπάρχουν

Το shiatsu είναι μια αγαπητή υπηρεσία με πολλούς οπαδούς και έτσι η βιομηχανία έχει να παρουσιάσει πολλά και εξαιρετικά μοντέλα που μπορεί κανείς να επιλέξει για κάθε χώρο, για κάθε ύφος και σε κάθε για κάθε βαλάντιο.

Από τη μεγάλη γκάμα των μοντέλωνκάποια είναι λιτά, κλασικά και διαχρονικά, άλλα έχουν πλούσιο προφίλ και άλλα μινιμαλιστική σύγχρονη σχεδιαστική γραμμή! Κάποια προτείνονται με ήπιους χρωματικούς τόνους και άλλα με έντονες αποχρώσεις, μοντέλα μονά ή διπλά, με χώρισμα ή χωρίς σε μεγάλη ποικιλία.

Οι ποιοτικές δ
ερματίνες και οι κατά παραγγελία επιλογές συμπληρώνουν την ευρύτερη εικόνα ενώ νέα πανέμορφα μοντέλα παρουσιάζονται από τις μεγάλες εταιρίες του χώρου. Την ποικιλία των προτάσεων συμπληρώνουν και τα εντυπωσιακά VIP κομμάτια με δυνατότητα χρωματοθεραπείας, αναπαραγωγής βίντεο και μουσικής κ.α.

Τέλος μια ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους λουτήρες δεύτερης γενιάς, που κυκλοφορούν, αναβαθμισμένοι και τεχνολογογικά προηγμένοι σε σχέση με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Λούτήρες όπως ο
Push Up της Vezzosi, ο Charls της Mirplay ή ο Privacy watch της Gamma and Bross είναι μοντέλα που είτε έχουν ρυθμιζόμενο ύψος για να δουλεύετε καθιστοί, είτε μπορεί να υποχωρεί η πλάτη του λουτήρα με το υποπόδιο να ανασηκώνεται, και ο πελάτης σας να κάνει τη θεραπεία του ξαπλωμένος, είτε κυκλοφορούν με ιδιωτικό χώρισμα ώστε ο πελάτης να απολαμβάνει τον ιδιωτικό του χώρο.


              


Μοντέλα λουτήρων Shiatsu μασάζ που προτείνουμε.

Στην Commo έχουμε διαθέσιμα πάνω από 35 μοντέλα λουτήρων με shiatsu μασάζαντιπροσωπεύοντας τους δύο μεγάλους Ιταλικούς οίκους της Gamma and Bross και της Vezzosi. Βάζοντας ένα ιταλικό λουτήρα στο κομμωτήριό σου επιλέγεις ποιότητα και σύγχρονο εξοπλισμό που θα συνοδεύει τον χώρο σου για τα επόμενα 10 χρόνια. Το μοντέλο δεν περνάει απαρατήρητο από τους πελάτες σου, αλλά και η δική σου ψυχολογία ανεβαίνει καθώς απολαμβάνεις την αναβάθμιση του καθημερινού σου περιβάλλοντος.

Στους λουτήρες των δύο εταιρίων η τεχνολογία και η εργονομία συναντάει την ιταλική μόδα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικά μοντέλα σχεδιασμένοα για να απογειώσουν τον χώρο σου και την υπηρεσία που θα προσφέρεις! Η επένδυση αυτή θα σου φέρει πολλαπλάσια οφέλη στα επόμενα χρόνια και θα σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές για την εξυπηρέτηση των πελατών σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην Commo Interiors θέλουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας νέα σύγχρονα κομμωτήρια και να κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη, πιο άνετη και πιο δημιουργική! Στο ταξίδι αυτό της αναζήτησης του σύγχρονου κομμωτηρίου και του ιδανικού εξοπλισμού μείνετε μαζί μας! Μείνετε μαζί μας!