Οι μεγάλοι κατασκευαστικοί οίκοι εξοπλισμού κομμωτηρίου έχουν εφαρμόσει την σύγχρονη τεχνολογία και τεχνογνωσία στην υπηρεσία των ανθρώπινων αναγκών. Με αυτή την φιλοσοφία δημιούργησαν καινοτόμους λουτήρες που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα τους και την ποιότητα κατασκευής.

Διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τα παρακάτω προϊόντα που μπορούν να εξελίξουν το κατάστημα σας, τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που παρέχεται στους πελάτες σας.

 

Push Up

Ο λουτήρας που φροντίζει πρώτα εσάς!

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι ότι το ύψος του λουτήρα προσαρμόζεται από 80cm έως 110cm για να μπορεί ο επαγγελματίας να εργαστεί ακόμη και καθήμενος, μειώνοντας την πολύωρη καταπόνηση του σώματος. Κατασκευάζεται στη Ιταλία από τον οίκο VezzosiΕνσωματώνει ηλεκτρικό υποπόδιο και πλήρες λεμφικό και αναζωογονητικό μασάζ για την χαλάρωση του πελάτη σας.  

                                                         

 

Jo wash

Φροντίδα & περιποίηση για όλους.

O λουτήρας Jo Wash, του ιταλικού οίκου Vezzosi, είναι ένα κομψό, αναπαυτικό και λειτουργικό προϊόν για τον χώρο σας, διαθέτοντας μια μοναδική καινοτομία. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα με κινητικά προβλήματα, με αποσπώμενο μπράτσο για να μπορεί το άτομο να εξυπηρετηθεί με μεγαλύτερη ευκολία. Είναι διαθέσιμος σε τρεις εκδόσεις: standard, με ηλεκτρικό υποπόδιο ή με λεμφικό μασάζ.

 

Privacy wash

Πολυτέλεια και άνεση για το κομμωτήριο σας.

O λουτήρας Privacy wash, του ιταλικού οίκου Gamma & Bross είναι σχεδιασμένος ώστε να παρέχει στον πελάτης  τον προσωπικό του χώρο για να απολαμβάνει την περιποίηση σας. Είναι μια εξαιρετική πρόταση για την Covid εποχή. Διαθέτει  ποικιλία χρωμάτων, λεμφικό μασάζ με αέρα δυο επιπέδων και ηλεκτρικό υποπόδιο.


Supersonic S-Maxi

Η τεχνολογία στα ύψη.

Ο λουτήρας Supersonic S-Maxi είναι το πιο φιλόδοξο προϊόν του οίκου Vezzosi. Ενσωματώνει σύγχρονες τεχνολογίες που τον καθιστούν μια εκπληκτική προσθήκη στο κομμωτήριο σας. Είναι κατασκευασμένος από fiberglass με λείες αρμονικές γραμμές. Διαθέτει οθόνη 15’ ιντσών για αναπαραγωγή εικόνας και βίντεο, σταθμό υποδοχής ipod & iphone, σύνδεση usb, ανάκληση καθίσματος με ηλεκτρικό υποπόδιο, και πλήρες λεμφικό μασάζ και αναζωογονητικό μασάζ. Πρόκειται για μια ανεπανάληπτη εμπειρία χαλάρωσης για τον πελάτη σας.

             


 


Μπορείτε να βρείτε όλους τους λουτήρες μας: