Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με την νέα collection MS FORMULA από τον ισπανικό οίκο Mirplay.

Η σειρά έχει έρθει για να ξεχωρίσει και να σας προσφέρει σε προσιτές τιμές, minimal και natural αισθητική στα κομμωτήρια σας αλλά και barber shops.


Με την MS FORMULA έχετε ελευθερία μοναδικών επιλογών σε εμφάνιση, άνεση και λειτουργικότητα!


Σε όλη τη συλλογή έχουμε εκπτώσεις γνωριμίας έως -15% έως 30.9.2023


 


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ

Σχεδιαστικά επικρατούν οι λείες γραμμές και ο συνδυασμός από οβάλ και τετραγωνισμένες επιφάνειες. Η δε επιλογή των χρωμάτων και των υλικών πραγματικά φέρνουν μια natural προσέγγιση και φρέσκο αέρα στον χώρο που θα εξοπλίσουν.

Οι νέες τάσεις όπως οι μαύρες βάσεις με υποπόδια, οι καθρέφτες με led φωτισμό, και η ποικιλία επιλογής χρωμάτων στις δερματίνες είναι στοιχεία που η MS FORMULA προσφέρει και αξιοποιεί στο έπακρο.


     

  


Το μπεζ και το μαύρο χρώμα, το ατσάλι και το ξύλο δεν έμοιαζαν ποτέ τόσο αρμονικά συνδυασμένα.


Επίσης προσεγμένες λεπτομέρειες όπως επιφάνειες επενδυμένες με γυαλί αντοχής ή άλλες μεθόδους προστασίας των επίπλων, θήκες για σεσουάρ ή βούρτσες, ρόδες που δεν συγκρατούν τρίχες και πρίζες ενσωματωμένες με υποδοχές USB είναι λειτουργικές καινοτομίες εφαρμοσμένες με προσοχή.

Είτε θέλετε να επιλέξετε ένα συνδυασμό ανοιχτών χρωμάτων ή και μια αισθητική total black, η MS FORMULA είναι αυτό που χρειάζεστε!

Νέες ρεσεψιόν, θέσεις εργασίας, πολυθρόνες και πολυθρόνες barber, λουτήρες έως και βοηθοί κομμωτηρίου είναι στην διάθεση σας για να εξοπλίσετε τον χώρο σας όπως τον ονειρεύεστε! 

Η MS FORMULA ξεχωρίζει επίσης για τα προϊόντα που έχει ετοιμάσει για χώρους barber. Θέσεις εργασίας που συνδυάζουν vintage, industrial και natural ύφος, λειτουργικές λεπτομέρειες για προσθήκη προϊόντων, επιλογή για τοποθέτηση λουτήρα, επιλογή καθρέφτη της αρεσκείας σας ή ακόμα και πολυθρόνες σε νέα χρώματα και σχέδια είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που προσφέρει για τα σύγχρονα barber καταστήματα.


Μπορείτε να δείτε την MS FORMULA εδώ