Η Commo σας παρουσιάζει τους ανανεωμένους χώρους manicure, pedicure και αισθητικής του κομμωτηρίου Τeo Hair Design, στην Κηφισιά.


Η πρόκληση ήταν να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο χώρο με αίσθηση χαλάρωσης, κομψότητας και πολυτέλειας. Ο minimal σχεδιασμός, τα ζεστά χρώματα στις αποχρώσεις της άμμου, και η κομψότητα των επίπλων είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου nail spa. Έπιπλα ειδικά σχεδιασμένα από μασίφ ξύλο σε συνδυασμό με υλικά όπως ψάθα, λινό ύφασμα και πέτρα στους τοίχους δίνουν την λειτουργικότητα και την αρμονία που απαιτείται. 


Πιο συγκεκριμένα, περιμετρικά των τοίχων, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε νέους πάγκους από πατητή τσιμεντοκονία με επικαθήμενους πέτρινους νιπτήρες. Για τον χώρο της αισθητικής δημιουργήσαμε μια κεντρική κατασκευή από κάθετους δοκούς πάνω σε κρύσταλλα. Τα custom made διαχωριστικά από ξύλο και ψάθα σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες των υπηρεσιών manicure pedicure.


Τέλος, για τον χώρο του pedicure, επιλέχθηκαν πολυθρόνες spa, του ιταλικού οίκου Gamma & Bross, για την απόλυτη χαλάρωση.
Ευχαριστούμε το κομμωτήριο Teo Hair Design για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία.


Ανακαλύψτε τον καλύτερο Ιταλικό εξοπλισμό σε ποδόλουτρα εδώ