Το τελευταίο διάστημα μας κάνετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την ανανέωση του χώρου σας και τι επιλογές έχετε. Ο Γιάννης Γιαννακούρας απαντά και λύνει τις απορίες σας.

 
 
1) Θέλω να ανανεώσω τον χώρο μου, είναι η κατάλληλη εποχή;

Θα σας απαντούσα πως ναι! Τώρα είναι που έχουμε τον χρόνο και την ηρεμία στην διάθεσή μας για προχωρήσουμε στην οργάνωση μιας τέτοιας επένδυσης. Είναι η κατάλληλη εποχή καθώς η ανάγκη για ανανέωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη τόσο για τον επαγγελματία όπως και για τους πελάτες όταν έρθει η ώρα να επιστρέψουμε όλοι δυναμικά και ανανεωμένοι στην εργασία μας. 


2) Θα πρέπει να γίνει ριζική ανακαίνιση του χώρου ή μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες μου;
Με την εμπειρία που διαθέτει πλέον η εταιρεία μας  ο σκοπός είναι να εκμεταλλευτούμε και το εκατοστό ενός  χώρου, εργονομικά και αισθητικά για το ιδανικό αποτέλεσμα και πάντα στα πλαίσια των αναγκών κάθε επαγγελματία. Οπότε η ανανέωση μπορεί να περιλαμβάνει είτε με μικρές καίριες παρεμβάσεις έως και τη ριζική ανακαίνιση του χώρου. Υπάρχει η ευελιξία για να κάνει ο καθένας αυτό που χρειάζεται.
 
3) Πόσο χρόνο χρειάζεται μια τέτοια αλλαγή του χώρου μου;
Ο χρόνος είναι πάντα σχετικός με το βαθμό της διαμόρφωσης του χώρου. Αλλά ακόμα και σε ριζική ανακαίνιση είναι έτσι ο σχεδιασμός κι ο συντονισμός  που κάνουμε ώστε ο χώρος να παραδίδεται προς λειτουργία σε 3-5 ημέρες maximum..
 
4) Τι κόστος έχει μια τέτοια επένδυση;
Και πάλι θα αναφέρω προς κάθε ενδιαφερόμενο πως είναι τόσο προσεκτική η προσέγγιση που κάνουμε στις ανάγκες και τα θέλω σας ,όπου μέσα από την πλούσια ποικιλία των υλικών και του εξοπλισμού που μπορείτε να επιλέξετε, έχουμε την ευελιξία να ρυθμίσουμε ουσιαστικά το κόστος  στα μέτρα σας.
 
 



Είμαστε στην διάθεση σας  να λύσουμε τις όποιες απορίες  έχετε. 
Για περισσότερα Q&A 
Stay tuned and get inspired with Commo.