Η εταιρεία Commo σε συνεργασία με την ομάδα των κομμωτηρίων Armelinos πραγματοποίησε με επιτυχία για ακόμη μια φορά, το σεμινάριο επίδειξης της τεχνικής “Illusion” με το υπερσύγχρονο μηχάνημα iMaster.

Η τεχνική “Illusion” είναι εμπνευσμένη από την ομάδα Armelinos για τις ανάγκες της  σύγχρονης γυναίκας και σε συνδυασμό με τις ευεργετικές ιδιότητες που μπορεί να προσφέρει το iMaster.

Είναι μια τεχνική γρήγορη σε χρόνο, εύκολη στην εφαρμογή της και εντυπωσιακή σε αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το iMaster είναι ένα μηχάνημα παραγωγής όζοντος, ατμού και ιονισμού, που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε βαφές και θεραπείες.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να ανακαλύψουν οι κομμωτές εργαλεία που τους διαφοροποιούν, εξελίσσουν την τέχνη τους και τους κάνουν μοναδικούς. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε έναν ζωντανό διάλογο καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης, ανταλλάζοντας απόψεις για τις τεχνικές, τις δυνατότητες του iMaster αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα της εφαρμογής σε κάθε μοντέλο.

    


Τo iMaster είναι μια υπερσύγχρονη ηλεκτρονική συσκευή, που λειτουργεί απλά με πόσιμο νερό, μειώνει τον χρόνο όλων των τεχνικών εργασιών και των θεραπειών στα 10’ λεπτά και αυξάνει τα κέρδη του βαφείου στο 100%. H μείωση του χρόνου εκθέτει τα μαλλιά σε ελάχιστη χημική ταλαιπωρία και βελτιώνει σημαντικά τη ζωή της τρίχας. Συγχρόνως εξασφαλίζει λαμπερά, υγιή και αναζωογονημένα μαλλιά.

  

Διαθέτει 24 προγράμματα ρυθμισμένα  με τον σωστό συνδυασμό ατμού, όζοντος και αρνητικών ιόντων για βαφές και θεραπείες. Αξίζει να αναφερθεί η φυσική αποστειρωτική και αντιμικροβιακή δράση του όζοντος και ότι είναι απόλυτα ασφαλές για τον πελάτη και τον επαγγελματία σε κάθε χρήση του.

 

Το iMaster είναι η επιλογή χιλιάδων κομμωτών σε 70 χώρες (ΗΠΑ, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Καναδά κ.ά.) σε όλο τον κόσμο και 1.000 κομμωτών στην Ελλάδα. 

 


Ευχαριστούμε το  Κέντρο Κομμωτικής Κατάρτισης & Αγωγής Armelinos Team



More info: https://commo.gr/eshop/exoplismos-kommotiriou/imaster-/imaster