Δύο βασικές συμβουλές για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του κομμωτηρίου σας, θα καθορίσουν την ατμόσφαιρα, την λειτουργία και την αισθητική του.

 

Τι χρώματα να επιλέξω για το κομμωτήριό μου;

Τα χρώματα παίζουν καθοριστικό ρόλο για την εικόνα ενός κομμωτηρίου και γενικότερα ενός χώρου αισθητικής και ομορφιάς. Είναι σημαντικό να κάνουμε τελικά την επιλογή με κριτήριο τις σωστές παραμέτρους. Θέλουμε χρώματα που θα δημιουργούν συναισθήματα χαλάρωσης και ευεξίας, θα εκπέμπουν καθαριότητα και ηρεμία. Θα αγκαλιάζουν  τον επισκέπτη σε ένα καταφύγιο από την καθημερινότητα.

 

Τι φωτισμό να επιλέξω για το κομμωτήριό μου; 

Το μυστικό είναι να φωτίζεται σωστά κάθε χώρος και υπηρεσία, για εσάς και για τους επισκέπτες σας. Για εσάς, ώστε να έχετε καθαρή εικόνα των χρωμάτων  και να δουλεύετε άνετα και ξεκούραστα. Για τους επισκέπτες σας, ώστε να περνούν ευχάριστα και να μπαίνουν σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.  Ο σωστός φωτισμός θα σας βοηθήσει να τονίσετε την αισθητική του χώρου και να δημιουργήσετε μια άνετη  λειτουργική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. 

Εάν ενδιαφέρεστε να ανοίξετε το δικό σας κομμωτήριο ή να κάνετε ανακαίνιση, κλείστε μαζί μας ένα ραντεβού για να σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ προτάσεις, ιδέες και λύσεις για ένα δυναμικό ξεκίνημα της επιχείρησής σας. 


_____________________________
Για πληροφορίες, ραντεβού & παραγγελίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2106984515-7 & στο 6977990088 με τον Κο Γιαννακούρα.